De mogelijkheden

Diensten

Website bouwen

Webshop bouwen

SEO

Advertenties

Branding en Huisstijlontwikkeling

Jouw weg naar Online Succes

Webdesign op maat

Bij Zomax Webservices geloven we in de kracht van doordacht webdesign. Onze experts creëren op maat gemaakte websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw merk. Ontdek hoe wij esthetiek combineren met functionaliteit voor een sterke online aanwezigheid.

 

E-commerce ontwikkeling:

Wil je een webshop die niet alleen producten verkoopt, maar ook een onvergetelijke winkelervaring biedt? Onze e-commerce ontwikkeling tilt online winkelen naar een hoger niveau. Van gebruiksvriendelijke interfaces tot geavanceerd voorraadbeheer, wij bouwen webshops die converteren.

 

Stap 01
L
Stap 01

Intake gesprek

We gaan met je ingesprek over je zakelijke doelstellingen voor de website, we bespreken de verwachtingen en specifieke functies en vereisten voor de website.

Stap 02
L
Stap 02

Offerte en overeenkomst

We maken een opmaat gemaakte offerte. Alles akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag. Tijdens het bouwen van de website, laten we je voorbeelden zien.

Stap 03
L
Stap 03

Oplevering

We doen een laatste check om te kijken of alles goed is. We voeren eventuele aanpassingen uit. Alles klaar? Dan zetten we de website online.

Onze diensten onder de loep

Hoe zorgt Zomax ervoor dat mijn website visueel aantrekkelijk is en toch functioneel blijft?

Wij combineren creativiteit en gebruiksvriendelijkheid om op maat gemaakte websites te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website er goed uitziet op zowel desktop als mobiele apparaten?

Onze responsive webontwikkeling garandeert een consistente en optimale gebruikerservaring op elk apparaat, waardoor jouw website een breder publiek bereikt.

Wat omvat jullie branding en huisstijlontwikkeling?

Wij creëren een samenhangende visuele identiteit voor jouw merk, inclusief logo-ontwerp en kleurenschema’s, om een blijvende indruk achter te laten.

Website bouwen